Екскурсійна діяльність 2022-2023 н.р

Інтерактивний музей «Відкрий портал в науку» організований за підтримки Малої академії наук. На практиці пояснить дітям та дорослим, як працює голограма, поршень, познайомить з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу, магнетизм. З кожним науковим експонатом можна взаємодіяти) 7-ий клас рекомендує

Dear passengers! This is your captain speaking) Ми відправляємося у подорож центром нашого міста, його визначними місцями. Гарний настрій та чудова погода будуть надійними помічниками у нашій міні-подорожі.

Relax and enjoy your flight 🛫

7 червня підводну Одісею відвідала команда “Кусто” – учні 3-4 класів.

Знаходячись у полоні вражень, під гіпнозом цього надзвичайного світу грації та краси, Ви мимоволі замислюєтесь – а може, то не Ви спостерігаєте за рибками, а їм показують людей? Що ж, дайте волю Вашій фантазії, що дрімає у повсякденному житті!

Повернутися до реальності допоможе лекція “Навіщо сортувати сміття”.

Інтегрований урок-екскурсія з історії та зарубіжної літератури для учнів 5-го класу до парку Тараса Шевченка «Історичні стежки центру Давнього Києва в літературних творах та пам‘ятках культури».

Релакс – екскурсія ” Акваріумні рибки” в Київському міському Будиноку природи

Сьогодні у колектива 5 класу відбулась довгоочікувана екскурсія до культурного закладу нового формату – музею фотоілюзій.

Діти були не звичайними глядачами,а стали безпосередніми учасниками представлених локацій.Адже у цьому незвичному місці фотозйомка не тільки не заборонена,а є невід’ємною частиною дійства. Завдяки оптичним ілюзіям та інсталяціям зі зміненою перспективою діти отримали яскраві та цікаві світлини за своєї участі.

Отже,якщо Вам від 3 до 70 років,Вам подобається фотографувати,Ви скучили за приємними здивуваннями,то Вам саме сюди 👇

05.06.2023 року 1 і 2 класи здійснили екскурсію в Парк імені Т. Г. Шевченка.

07.04.2023 р. учні 5 класу відвідали незвичне місце Києва – музей у темряві “Третя після опівночі”.

У стінах музею діти сповна відчули усі труднощі, які долають незрячі люди на кожному кроці свого життя,виконуючи такі прості та повсякденні для інших людей дії. Також діти мали можливість ознайомитись із шрифтом Брайля,побачити та доторкнутися до “незвичних” речей: книжки,настільні ігри (шахи,шашки,доміно), друкарська машинка,тощо. П’ятикласники переконалися: щоб по-справжньому усвідомити цінність людського зору,необхідно пройти всі випробування,передбачені програмою музейної екскурсії…у повній темряві.